Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Få syn for sagen på (sandsynligvis) landets bedste afsnit med de skarpeste og skønneste kollegaer.

Er du sygeplejerske med interesse og viden om øjets univers, så er vores afsnit i afdeling for øjensygdomme et rigtig godt sted at nørde nethindens sygdomme 37 timer om ugen.

Nyansatte bidrager med en masse ny viden. Den kan du bringe i spil i vores afsnit for medicinske nethindesygdomme, hvor vi samtidig kan tilbyde dig ansvar i trygge rammer.

Hos os vil du opleve ”Give and take”: jo mere du bidrager – desto mere vil du lære.

Øjet er et fantastisk organ og synet er et af vores vigtigste sanser.

Vi tænker sjældent over det der fungerer, men bliver bevidst om det, når det ikke længere er en selvfølge.

Den verbale kommunikation med patienter der har en sygdom i øjet, er derfor i meget vigtig. Nogle af vores patienter har eksempelvis ikke intakt centralsyn (svært ved at læse og genkende ansigter). Tydelig kommunikation og mestring af omsorg som sygeplejeredskab er i højsædet, når vi møder patienter med synstruende sygdomme, og hvor omdrejningspunktet er korttidskontakt.

Dette kan blive din hverdag pr 1/7-2024 eller efter aftale:

Vi undersøger og behandler 250-300 (overvejende elektive) patienter hver dag, så der er aldrig kedeligt. Vi er gode til at hjælpe hinanden og vi lægger vægt på, at man skal være glad for at gå på arbejde og vores arbejdsmiljø er præget af en god variation af faglighed, ansvarlighed, nærvær. lethed og latter.

Du får samtidig et selvstændigt, udfordrende, ansvarsfuldt og varieret job med selvstændige patientkontakter.

Hvis du ikke kan det i forvejen, så fortvivl ikke: du skal lære at fotografere og scanne nethinder, måle synet elektronisk (og manuelt), lære om øjenmedicin/øjendrypning samt assistere til behandling med et lægemiddel(anti-VEGF), som injiceres i øjet og som sygeplejersker i afsnittet bliver oplært til at foretage selvstændigt, efter ca. 1 års erfaring

Vi sætter en ære i at arbejde tværfagligt og hver faggruppe er bevidst om, at sammen er vi bedst og vi er afhængige af hinanden for at få patienterne godt igennem deres besøg hos os.

Citat fra seneste LUP:

”Behandlingen - AMD indsprøjtning i øjet - har hver eneste gang været i top. Der er tid til lidt samtale og meget stor imødekommenhed. HATTEN AF for personalet og behandlingen.”

Så når synet svigter, er vi klar med et superteam bestående af:

  • Ca. 35 øjensygeplejersker
  • 1 klinisk sygeplejespecialist
  • 9 social og sundhedsassistenter.
  • 6 optikere
  • 1 fotograf
  • 12 sekretærer
  • 2 assisterende oversygeplejersker
  • 1 oversygeplejerske
  • 1 afsnitsledende overlæge og herudover et varierende antal læger, som alle bidrager til at booke, undersøge og behandle patienter med nethindesygdomme.
Introduktion/oplæring:

Der er plads til at være ny og vores introduktionsprogram og introperiode er grundig og struktureret.

Du bliver fra start oplært til at assistere vores specialuddannede sygeplejersker og læger til injektionsbehandling af lægemiddel i øjet og sideløbende med dette, bliver du oplært til andre ambulatorieprogrammer.

Vi tilbyder nyansatte undervisning i øjet på tværs af alle afsnit i afdelingen og vi har mange dygtige medarbejdere i eget afsnit som vil medvirke til at du bliver godt oplært og undervist i specialet løbende.

Dine kvalifikationer/din profil:

  • Du er uddannet sygeplejerske med eller uden erfaring.
  • Du skal have lyst og interesse for at arbejde med undersøgelse og behandling af patienter der har synstruende sygdomme.
  • Du skal kunne lide at omgås andre mennesker og være god til at bidrage til og med en positiv og afslappet stemning.
  • Du skal have lyst til at arbejde med og lære teknisk udstyr. Kendskab til sundhedsplatformen er en fordel, men ikke et krav.
  • Du har interesse for at arbejde med korttidskontakt.
  • Du er selvstændig som person, men samtidig holdspiller i et stort team og er klar til at yde en ekstra indsats og hjælpe kollegaer, der har brug for assistance i perioder med travlhed.
  • Du er positiv, serviceminded og nysgerrig. Og så skal du have hjertet på rette sted.
Vil du vide mere?

Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte oversygeplejerske Marianne Valerius:

E mail: marianne.valerius@regionh.dk

Ansøgningsfrist er mandag d 20.maj 2024 - Ansættelsessamtaler vil finde sted løbende

Generelt om afdelingen for øjensygdomme:

Afdelingen for øjensygdomme, Rigshospitalet Glostrup varetager al akut oftalmologi for Region Hovedstaden og Grønland. Den er center for regionens kirurgi og de mere komplicerede ydelser.

Afdelingen for øjensygdomme Rigshospitalet Glostrup har flere ambulatorier, et sengeafsnit, tre operationsafsnit og et forskningsafsnit. Patienterne er både børn og voksne, i elektive og akutte patientforløb. Der opereres primært for hornhinde, nethinde- og glaslegeme sygdomme, grå stær, grøn stær, aldersforandringer på nethinden og øjenskader.

Afdelingen for øjensygdomme Rigshospitalet Glostrup består af øjenfunktionerne på Glostrup Hospital, Hillerød Hospital, samt Rigshospitalet

Afdelingen har ca. 400 ansatte, som har et tæt samarbejde på tværs af faggrupper, afsnit og funktioner - heraf ca 130 sygeplejersker.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion, handicap eller etniske tilhørsforhold til at søge stillingerne.

Forudsætning for ansættelse er forståelse og beherskelse af det danske sprog.

Vi er en røgfri arbejdsplads på hele matriklen.

Et af Regionens mål i personalepolitikken er ligebehandling uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap eller religion. Det sikres blandt andet gennem ansættelses- og uddannelsespolitikken.

Du kan finde flere oplysninger om afdelingen for Øjensygdomme på Afdeling for Øjensygdomme (rigshospitalet.dk)











Dine løn- og ansættelsesvilkår Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der er uddannet i et andet EU/EØS-land end Danmark, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden, opfylde kravet til sprogkompetencer* i dansk. *Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der er uddannet i et andet EU/EØS-land end Danmark, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med minimum følgende karakterer: • mundtlig kommunikation med karakteren 10 • læseforståelse med karakteren 7 • skriftlig fremstilling med karakteren 7



Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning